PONEDELJAK – PETAK 08:30-14:00 I 17:00-19:00022 472 383TC ATRIJUM, GLAVNA 176, 22400, RUMA


Poslovni sekretar

Nena Popović

poslovni sekretar


CURRICULUM VITAE

Senada-Nena Popović je rođena 1984. godine u Virovitici, Republika Hrvatska. Osnovu školu “Veljko Dugošević” je završila u Rumi, a srednju stručnu ekonomsku školu “9. maj” u Sremskoj Mitrovici. Višu pedagošku školu na smeru vaspitača je takođe upisala i završila u Sremskoj Mitrovici.

Poseduje znanje engleskog jezika, poslovne korespodencije i rada na računarima. Povremeno je radila na poslovima administracije i vođenja knjiga, što joj je bilo od velikog značaja prilikom zasnivanja stalnog radnog odnosa u Poliklinici Ginako, gde radi na mestu poslovnog sekretara je od jula 2017. godine. Kao poslovni sekretar Poliklinike koordinira radom svih medicinskih radnika, vodi računa da svi pacijenti, zaposleni ali i poslovni partneri Poliklinike pravovremeno dobiju potrebne informacije. Vodi računa o rasporedu zakazivanja pregleda i o rasporedu rada lekara. Dočekuje pacijente, stara se o centralnoj kartoteci, odgovara na telefonske pozive i elektronsku poštu.

Posao poslovnog sekretara u Poliklinici Ginako je veoma zahtevan, često veoma izuzetno zamoran ali osobine koje poseduje naš poslovni sekretar kao što su ljubaznost, strpljenje, upornost i diskretnost omogućavaju da se svi u Poliklinici Ginako osećaju prijatno i sigurno.

NEW-logo-Ginako-5

Već 23 godine je
NAŠA MISIJA - ljubaznost – prijatan ambijent
NAŠA VIZIJA - lična medicinska edukacija
tačna dijagnoza – ispravno lečenje
NAŠ CILJ - naš zaštitni znak – zadovoljan pacijent

Sadržaj na našem sajtu je namenjen samo za opštu informaciju i nije zamena za savet i pregled lekara

Održavanje sajta

© Poliklinika Ginako 2023. Sva prava zadržana