PONEDELJAK – PETAK 08:30-14:00 I 17:00-19:00022 472 383TC ATRIJUM, GLAVNA 176, 22400, RUMA

VAŽNO ZA SVE PACIJENTE POLIKLINIKE GINAKO!!!

19.03.2020.
pranje-ruku.jpg

I DALJE SMO TU ZA VAS, A CILJ MERA KOJE SPROVODIMO SU RADI VAŠE I NAŠE ZAŠTITE.

Tokom vanrednog stanja uvedenog zbog epidemije COVID-19 Poliklinika Ginako i dalje pruža sve usluge iz svojih oblasti, znači  sve redovne preglede, kontrole trudnica, intervencije, laboratorijske usluge i ostalo.

Poliklinika Ginako je već od ranije preduzela sve potrebne mere u skladu sa preporukama struke, a nakon uvođenja vanrednog stanja ih je dodatno pojačala u cilju maksimalne zaštite svojih pacijenata.

SVE VAS KOJI KORISTITE NAŠE USLUGE OBAVEŠTAVAMO O SLEDEĆEM:

  • Pregledi će biti zakazivani tako da u našoj Poliklinici bude bezbedan broj pacijenta. Da bismo ovo obezbedili potrebno je da se strogo pridržavate Vašeg zakazanog termina za pregled i da na pregled ne dolazite u pratnji, odnosno pratnja može da Vas sačeka ispred Poliklinike. Pratnja će biti dozvoljena samo za teže pokretne pacijente i to do čekaonice, kada će brigu o pacijentu preuzeti naše medicinske sestre. Ukoliko pratnja želi da dobije informaciju od lekara koji je pregledao Vašu majku, oca, dete …istu ćete dobiti (naravno uz prethodnu  saglasnost pacijenta)  na adekvatan način.
  • Prilikom dolaska u Polikliniku naše medicinske sestre će izvršiti dezinfekciju Vaših ruku, a po potrebi ćete dobiti i masku za lice.
  • Molimo Vas da imate strpljenjaa prilikom zakazivanja pregleda, jer će medicinske sestre uzimati detaljnije podatke o razlozima Vašeg dolaska.
  • Ukoliko ste prehlađeni ili dolazite iz inostranstva molimo vas da nas o tome obavestite. Pregled ćemo svakako obaviti ali uz dodatne mere zaštite ostalih pacijenata.

Srdačan pozdrav uz želju za dobro zdravlje želi Vam stručni tim Poliklinike Ginako

NEW-logo-Ginako-5

Već 24 godine je
NAŠA MISIJA - ljubaznost – prijatan ambijent
NAŠA VIZIJA - lična medicinska edukacija
tačna dijagnoza – ispravno lečenje
NAŠ CILJ - naš zaštitni znak – zadovoljan pacijent

Sadržaj na našem sajtu je namenjen samo za opštu informaciju i nije zamena za savet i pregled lekara

Održavanje sajta

© Poliklinika Ginako 2024. Sva prava zadržana