PONEDELJAK – PETAK 08:30-14:00 I 17:00-19:00022 472 383TC ATRIJUM, GLAVNA 176, 22400, RUMA


Blog

CLASSIC LIST

slika-medlab-poslovno-tehnicka-saradnja.jpg
16/Jan/2023

Ove Nove 2023. godine, naša poslovno-tehnička saradnja sa Zdravstvenom ustanovom za laboratorijsku dijagnostiku MEDLAB iz  Novog Sada ulazi u 20-tu godinu.  Svi uzorci za analize se uzimaju kod nas, u Poliklinici Ginako u Rumi, a analize se vrše u MEDLAB-u u Novom Sadu koji i izdaje rezultate.

Pouzdanost i tačnost svih standardnih i specifičnih, kao i retkih laboratorijskih rezultata su najvažniji razlog za našu dugu i uspešnu saradnju.  Analize i rezultati MEDLAB-a su  pod stalnom kontrolom kvaliteta.

Samo ovakvi rezultati lekarima svih profila mogu da pomognu u postavljanju valjane dijagnoze, kao i u praćenju efekata lečenja.


slika-gastroskopije-i-kolonoskopije.jpg
13/Jan/2023

U cilju poboljšanja kvaliteta u svom radu Poliklinika Ginako je, za potrebe gastroenterološke ordinacije nabavila jedan od najsavremenijih video-endoskopskih aparata.

Sada na savremenim aparatu, uz bogato kliničko iskustvo i stručno znanje, naš gastroenterolog i hepatolog, primarijus i  magistar medicinskih nauka Radovan Zec, obavlja snimanje želuca i creva – gastroskopije i kolonoskopije sa još većom pouzdanošću u postavljanju dijagnoze bolesti.

Stručni tim, uz doktora Radovana Zeca, čine i anesteziolozi dr med. Nataša Paldrmić i dr med. Zoran Gavrić, kao i  naša ljubazna, posvećena i stručna sestra Nina.


GASTROENTEROLOSKA-ORDINACIJA-GINAKO-SLIKA.png
09/Jan/2023

U gastroenterološkoj ordinaciji Poliklinike Ginako radi primarijus  Radovan Zec, specijalista Interne medicine, supspecijalista gastroenterologije i hepatologije u kojoj pruža sledeće usluge:

  • uzimanje detaljnih anamnestičkih podataka
  • fizikalni pregled
  • supspecijalistički gastroenterološki pregled
  • očitavanje i tumačenje osnovnih i specifičnih laboratorijskih analiza
  • određivanje i prepisivanje adekvatne terapije
  • zakazivanje (eventualno) kontrolnog pregleda u razumnoj dinamici
  • gastroskopija sa uzimanjem materijala za dodatnu histološku analizu
  • kolonoskopija  sa uzimanjem materijala za dodatnu histološku analizu

2.-SRECNI-PRAZNICI.jpg
28/Dec/2022

Neka nastupajuća Nova 2023. godina donese zdravlje, slogu i uspeh!

Srećne Novogodišnje i Božićne praznike, želi Vam

Stručni tim Poliklinike Ginako


1.-Ultrazvucni-pregledi.jpg
27/Dec/2022

Naša draga, stručna, prijatna i posvećena svojim pacijentima, dr med. Nataša Jeremić, specijalista radiologije, sa velikim zadovoljstvom, na našem novom ultrazvučnom aparatu, obavlja:

  • Standardne ultrazvučne preglede  dojki, svih trbušnih organa,  prostate, testisa, Ahilove pete, zatkolenih  jama, mišića, štitaste žlezde, mekih tkiva vrata, glave, oka, pljuvačnih i svih limfnih žlezda.
  • Kolor dopler  ultrazvučne preglede krvnih sudova  ruku, nogu, vrata i trbuha – aorte, renalnih arterija i arterija portnog sistema.

Cestitke-nasim-trudnicama.jpg
03/Dec/2022

Osoblje Poliklinike Ginako čestita svojim trudnicama Ivani Stupar, Jovani Pavlović, Mirjani Mišić, Slađani Nikolić, Tijani Rović i Mirjani Rauk, koje su tokom oktobra i novembra, uz pomoć lekara i babica akušerskih odeljenja OB u Sremskoj Mitrovici i GAK Narodni front u Beogradu, uz podršku svoje porodice ali i naše, na svet  donele zdrave bebe. Svi im se od srca zahvaljujemo na ukazanom poverenju.


Slava-Poliklinike.jpg
21/Nov/2022

Poliklinika Ginako je skromno i u najužem krugu obeležila svoju slavu, svetog Arhangela Mihaila, uz molitve i želje da sve nas, naše porodice i sve one koji koriste naše zdravstvene usluge ovaj Svetac zaštiti od bolesti i da nam donese sreću i zdravlje.  Ovaj anđeo je čuvar pravoslavne vere, borac protiv jeresi i štiti bolesnike ka njihovom ozdravljenju. Svima koji ga slave želimo dobro zdravlje, mir i sreću u životu.


22-godine-sa-Vama.jpg
07/Oct/2022

Ruma, Glavna 176, Poslovni centar ATRIJUM

Zakazivanje i informacije na: 022 472 383

Sve vrste ultrazvučnih pregleda (standardni i kolor dopler), opšta interna medicina, kardiologija, endokrinologija, hirurgija, ortopedija, gastroenterologija, urologija, ginekologija i akušerstvo i opšta medicina. Sve standardne i specifične laboratorijske analize: poslovno-tehnička saradnja sa novosadskim Zavodom “MEDLAB”.

Biće nam drago ukoliko nam ukažete Vaše poverenje!


estitke-nasim-trudnicama.jpg
05/Oct/2022

Osoblje Poliklinike Ginako čestita svojim trudnicama Bojani Kazimirović, Despot Željki, Lepotić Božani, Rauš Dragani, Jeleni Zec, Slavici Čugalj, Mirki Ćirić i Sanji Bogojević Škaro koje su u periodu od juna do oktobra, uz pomoć lekara i babica akušerskih odeljenja OB u Sremskoj Mitrovici i GAK Narodni front u Beogradu, uz podršku svoje porodice ali i naše u periodu od juna do oktobra ove godine, na svet  donele zdrave bebe. Svi im se od srca zahvaljujemo na ukazanom poverenju.


4.-65.-Ginekološko-akušerska-nedelja-26.-i-27.-maj-2022.-1.jpg
03/Jun/2022

U Beogradu je 26. i 27.maja 2022.godine održana 65. Ginekološko-akušerska nedelja, koja je najveći i izuzetno značajan skup ginekologa-akušera u Srbiji. Prema mom saznanju,  po prvi put se na ovakvom skupu razgovaralo i otvorile su se teme  koje su vezane za skrining depresije tokom trudnoće i nakon porođaja, skrining nasilja u porodici nad ženama, skrining na psihološki morbiditet u ginekologiji, pričalo se i o sindromu „sagorevanja” nas ginekologa i akušera u svetlu stresnog posla koji obavljamo. Posebno mesto je zauzeo  okrugli sto pod nazivom „Upotreba i zloupotreba termina -akušersko nasilje-” koji se protežira u pojedinim medijima od strane nekih subjekata. Nekih tema smo se samo „dotakli” te je zaključeno da pojedine teme  zahtevaju mnogo više vremena kao i  širi pristup većeg broja stručnih lica, što bi se obezbedilo na posebnim, ciljanim stručnim skupovima.

Bilo je zadovoljstvo učestvovati na 65. Ginekološko-akušerskoj nedelji. Ja se lično  zahvaljujem predsednici naše Ginekološko-akušerske sekcije, Prof dr Oliveri Kontić-Vučinić, koja je svojim angažovanjem, stručnošću i entuzijazmom učinila da ova nedelja bude tako uspešna, a  naravno da se zahvaljujem i svima onima koji su joj u tome pomogli, svim predavačima i diskutantima, jer ova Nedelja  jeste uspeh jednog timskog rada.

Prim dr sc med Jadranka Ravić, ginekolog-akušer


NEW-logo-Ginako-5

Već 22 godine je
NAŠA MISIJA - ljubaznost – prijatan ambijent
NAŠA VIZIJA - lična medicinska edukacija
tačna dijagnoza – ispravno lečenje
NAŠ CILJ - naš zaštitni znak – zadovoljan pacijent

Sadržaj na našem sajtu je namenjen samo za opštu informaciju i nije zamena za savet i pregled lekara

Održavanje sajta

© Poliklinika Ginako 2021. Sva prava zadržana