PONEDELJAK – PETAK 08:30-14:00 I 17:00-19:00022 472 383TC ATRIJUM, GLAVNA 176, 22400, RUMA

ELLMAN SURGITRON RADIOLASE uređaj

11.03.2019.
Ellman-1-1200x1600.jpg

Poliklinika GINAKO je, pre izvesnog vremena, nabavila dodatni deo za ELLMAN SURGITRON RADIOLASE uređaj koji nam sada omogućava izvođenje ginekološke intervencije na grliću materice – konizacije. Time su se stekli uslovi za pouzdano i bezbedno izvođenje komplikovanijih ginekoloških intervencija na grliću materice.

ELLMAN SURGITRON RADIOLASE je savremen radiohirurški uređaj  za dijagnostiku i lečenje promena na grliću materice, kondiloma na spoljašnjim i unutrašnjim genitalijama. Radiohirurške intervencije su deo elektrohirurgije. Savremeni elektrohirurški aparati pomoću naizmenične visokofrekventne struje stvaraju  raznovrsne električne talase, kojima se uklanjaju promene sa površine kože i sluzokoža.

Princip rada našeg radiohirurškog uređaja:

Novija istraživanja efekta delovanja elektromagnetnih talasa različitih frekvencija dovela su do saznanja da kratkotrajni spektar od 4MHz ima odlične osobine za primenu u hirurgiji, dermatologiji i ginekologiji. Frekvenca aparata određuje (kontroliše) dubinu prodiranja energije talasa u  tkivo. Posle niza uporednih studija došlo se do zaključka da frekvencija od 4 MHz radiotalasa (poznatih kao “Surgitron Dual Frequency”) obezbeđuje hirušku preciznost, kontrolisano prodiranje u tkivo i nisku temperaturu. Elektromagnetna energija kod radiotalasne 4MHz hirurgije se, u kontaktu sa tkivom, ne pretvara u toplotnu energiju. Za razliku od elektrokautera i lasera ovde nema opekotinskog oštećenja tkiva i odloženog zarastanja rane.

PREDNOSTI ELLMAN SURGITRON RADIOLASE radiohirurškog uređaja:

  • velika preciznost
  • minimalno oštećenjim okolnog tkiva
  • pouzdan (bez opekotina)
  • bezbolan ili vrlo malo neprijatan
  • manji postoperativni bol i otok
  • zarastanje rane je optimalno i brzo
  • nema hirurških konaca i previjanja
  • ne ostaju ožiljci!!!

NEW-logo-Ginako-5

Već 23 godine je
NAŠA MISIJA - ljubaznost – prijatan ambijent
NAŠA VIZIJA - lična medicinska edukacija
tačna dijagnoza – ispravno lečenje
NAŠ CILJ - naš zaštitni znak – zadovoljan pacijent

Sadržaj na našem sajtu je namenjen samo za opštu informaciju i nije zamena za savet i pregled lekara

Održavanje sajta

© Poliklinika Ginako 2023. Sva prava zadržana